Kesämökki Nevajärven niemessä www.nettimokki.com/6006

Etelään

Länteen

Turvallinen ja viihtyisä huvila Tuulenpesä rauhallisella paikalla Nevajärven rannalla niemen kärjessä, jossa järvinäkymä lähellä kolmeen suuntaan. Puurakenteista mökkiä on uudistettu viime vuosina mm. ikkunat ja kylpyhuoneen laatoitus. Mökki 68 m2, olohuone, yhdistetty keittiönurkkaus, 1 makuuhuone, tilava kylpyhuone, kesällä 1 huone enemmän nukkumistilaa, tuvassa vuodesohva. Wc, sähkösauna, kylpyhuoneessa lattialämmitys. Iso katettu terassi antaa lisämukavuutta koko talon mittaisena. Tilaa  2 + 3 hengelle. Iso tilava piha-alue, josta järvi näkyy kolmeen ilmansuuntaan. Mökki on savuton.
Mökin lisäksi kesäisin ja syksyisin tilava aittahuone 2 hengelle käytössä parivuoteella. Ei koiria ja kissoja sisätiloissa (erityissiivous!). Mökki lämmin myös talvikäytössä. Kesäkaudella lisäksi puilla lämmitettävä erillinen  ekosauna. Desifioimme tarttumispintoja (mm. kädensijat ovissa ja keittiölaitteissa) asiakkaiden jälkeen.
 Etäisyydet:
  • Helsinki 270 km
  • Savonlinna 90 km
  • Mikkeli 45 km (40 min) (juna)
  • Juva 26 km ABC 24 tuntia auki oleva kauppa ja ravintola, Juvan keskus 28 km kaupat

  • Veneilyä, pyöräilyä ja retkeilyä sekä loppukesällä marjojen poimintaa
Kysy hintatarjousta. Vuokraamme myös viikonloppuisin ja lyhyiksi ajoiksi. Nyt vapaa ennen 17.6 ja 7.8. jälkeen loppukesällä. 
  Lisää kuvia ja varauskalenteri ja ajan tasalla olevia vuokraustietoja sekä varaukset www.nettimokki.com kohde 6006

Lisää kuvia ...

eteläpääty

Laituri

Näkymä länteen