Kesämökit Nevajärven niemessä www.nettimokki.com/6006

Mökki länteen eteläpihalta

Kettu mökki vapaa 27.6. alk

Etelään näkyy myös järvi

Turvallinen ja viihtyisä huvila Tuulenpesä rauhallisella paikalla Juvan Vuorenmaalla Nevajärven rannalla niemen kärjessä, jossa järvi lähellä kolmeen suuntaan. Puurakenteista mökkiä on uudistettu viime vuosina mm. ikkunat ja kylpyhuoneen laatoitus. Mökki 68 m2, olohuone, yhdistetty keittiönurkkaus, tiskikone, induktioliesitaso, Fine Dining mikrouuni,1 makuuhuone, tilava kylpyhuone, kesällä 1 huone enemmän nukkumistilaa vuodesohvalla, tuvassa vuodesohva. WC,suihku, sähkösauna, kylpyhuoneessa lattialämmitys. Iso katettu terassi koko talon mittaisena antaa lisämukavuutta. Kaasugrilli keittomahdollisuudella terassilla (myös erillinen hiiligrilli ja savustuslaatikko on). Tilaa  2 + 3 hengelle. Iso tilava piha-alue. Mökki on siisti ja savuton. Mökissä Wifi ja TV 32" jossa voit käyttää nettikanavia.
Mökin lisäksi kesäisin tilava aittahuone 2 hengelle käytössä parivuoteella.
Järvi on hiekkapohjainen rannasta.  Mökki lämmin myös talvikäytössä. Kesäkaudella lisäksi puilla lämmitettävä erillinen ekosauna, jossa ei vesijohtoa (retkisuihku). Koronan aikana kiinnitämme huomiota tilojen turvallisuuteen ja siisteyteen.Isompi mökki Tuulenpesä 640-(680€ sesonki). Loppusiivous 60-70€ ajankohdan mukaan. Myös lyhyempää vuokrausta, mikäli on vapaana. Tuulenpesä varattu viikkovuokrauksessa 18.6-13.8 ( ap.) Vapaa 13.8 lähtien.

HUOM!  Vapaana vielä  UUSI  27.6. lähtien (juhannus varattu) sähköistetty pieni EKO HIRSIMÖKKI KETTU 25m2 erillinen rak. kompostoiva vessa. Erillinen grillauspaikka, suojainen grillikatos rakennuksen pihassa. Vesi saunaan ja tiskiin, lämmin vesi, vain retkisuihku.  Niemen länsirannalla  aivan rannassa mutta metsäisessä maastossa.Mökissä iso aurinkoinen terassi. Myös vuorokausi tai osaviikkovuokrausta. Minimi 2 vrk.90-100€/vrk tai 420-500€/viikko sopiva kahdelle, koska tupa jossa minikeittiö+ vuode,  toisessa huoneessa 80 cm koivusänky. ja lisäksi sauna.Yhteensä 3 vuodepaikkaa lyhyempään majoitukseen. Mökissä pyritty ekologisuuteen ja vähähiilisyyteen jo rakennusvaihessa. Männyntuoksuisessa mökissä uudet hirsiseinät, lattia tuvassa ja toisessa huoneessa lakattuja. Minikeittiössä keraaminen liesitaso, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikrouuni. Suuri osa rak.tarvikkeista ja toimittajista lähituotantoa. Hirsimökki Joroisten Hirsirakenteen valmistama. Kysy tuular.kaariainen(at)gmail.com
 Etäisyydet:
  • Helsinki 270 km
  • Savonlinna 90 km
  • Mikkeli 45 km (40 min) (juna)
  • Teehuone Wehmais & Bistro 24 km
  • Juva 26 km ABC 24 tuntia auki oleva kauppa ja ravintola, Juvan keskus 28 km S-market, K-market, Alko
  • Joroinen Golf 36 km
Nähtävyydet:
  • Saimaan Geopark kohteet
  • Oravareitin pyöräilyreitit, lähin Huitukan harjun kierros
  • Joroisten Kaitaisen ortodoksinen kirkko Kesäkahvila Tsasouna sekä Aholan puutarha 18 km
  • Veneilyä, pyöräilyä ja retkeilyä sekä loppukesällä marjojen poimintaa
Kysy hintatarjousta. Vuokraamme myös viikonloppuisin ja lyhyiksi ajoiksi. . Kettu mökissä juhannuksen jälkeen  vapaita viikkoja ja vuorokausia.  Laita s-postia tai viestiä.
  Lisää kuvia ja varauskalenteri ja ajan tasalla olevia vuokraustietoja sekä varaukset www.nettimokki.com kohde 6006

Lisää kuvia ...

Tuulenpesä verantaa

Kettu mökki

Kettu keittiö rak.vaiheessa