Kesämökit Nevajärven niemessä www.nettimokki.com/6006

TUULENPESÄ Mökki länteen eteläpihalta

KETTU mökki keväästä-syksyyn

Etelään näkyy myös järvi

1. TUULENPESÄ Turvallinen ja viihtyisä huvila Tuulenpesä rauhallisella paikalla Juvan Vuorenmaalla Nevajärven rannalla niemen kärjessä, jossa järvi lähellä kolmeen suuntaan. Puurakenteista mökkiä on uudistettu viime vuosina mm. ikkunat ja kylpyhuoneen laatoitus. Mökki 68 m2, olohuone, yhdistetty keittiönurkkaus, tiskikone, induktioliesitaso, Fine Dining mikrouuni,1 makuuhuone, tilava kylpyhuone, kesällä 1 lisähuone nukkumistilaa vuodesohvalla, tuvassa vuodesohva. WC,suihku, sähkösauna, kylpyhuoneessa lattialämmitys. Iso katettu terassi koko talon mittaisena antaa lisämukavuutta. Kaasugrilli keittomahdollisuudella terassilla (myös erillinen hiiligrilli ja savustuslaatikko on). Tilaa  2 + 3 hengelle. Iso tilava piha-alue. Mökki on siisti ja savuton. Mökissä Wifi ja TV 32" jossa voit käyttää nettikanavia.

Järvi on hiekkapohjainen rannasta.  Mökki lämmin myös talvikäytössä. Kesäkaudella lisäksi puilla lämmitettävä erillinen ekosauna, jossa ei vesijohtoa (retkisuihku). Koronan aikana kiinnitämme huomiota tilojen turvallisuuteen ja siisteyteen.Isompi mökki Tuulenpesä 600-(720€ sesonki). Loppusiivous 70-80€ ajankohdan mukaan. Myös lyhyempää vuokrausta, mikäli on vapaana. Tuulenpesä normaalisti viikkovuokrauksessa 17.6-6.8 välisenä aikana, mutta kun vapaa kysy lyhyemmpää aikaa.

2. KETTU MÖKKI  Lyhytaikaiseen oleskeluun. Rauhallisella paikalla UUSI sähköistetty pieni EKO HIRSIMÖKKI KETTU 25m2 +14 m2 terassi iso grillikatos. erillinen rak. kompostoiva vessa. Erillinen grillauspaikka, suojainen grillikatos rakennuksen pihassa. Lämmin vesi saunaan ja tiskiin, lämmin vesi, retkisuihku.  Niemen länsirannalla  aivan rannassa metsän reunassa. Mökissä iso aurinkoinen terassi. Myös vuorokausi tai osaviikkovuokrausta. Minimi 2 vrk.90-100€/vrk tai 420-500€/viikko sopiva kahdelle: tuvassa minikeittiö+ vuode, toisessa huoneessa 80 cm koivusänky ja lisäksi sauna.Yhteensä 3 vuodepaikkaa lyhyempään majoitukseen. Mökissä pyritty ekologisuuteen ja vähähiilisyyteen jo rakennusvaihessa. Männyntuoksuisessa mökissä uudet hirsiseinät, lattiat lakattuja. Minikeittiössä keraaminen liesitaso, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikrouuni. Suuri osa rak.tarvikkeista ja toimittajista lähituotantoa. Hirsimökki Joroisten Hirsirakenteen valmistama. Kysy tuular.kaariainen(at)gmail.com  kuvia nettimokki.com/6006
 Etäisyydet:
  • Helsinki 270 km
  • Savonlinna 90 km
  • Mikkeli 45 km (40 min) (juna)
  • Teehuone Wehmais & Bistro 24 km
  • Juva 26 km ABC 24 tuntia auki oleva kauppa ja ravintola, Juvan keskus 28 km S-market, K-market, Alko
  • Joroinen Golf 36 km
Nähtävyydet:
  • Saimaan Geopark kohteet
  • Oravareitin pyöräilyreitit, lähin Huitukan harjun kierros
  • Joroisten Kaitaisen ortodoksinen kirkko Kesäkahvila Tsasouna sekä Aholan puutarha 18 km
  • Veneilyä, pyöräilyä ja retkeilyä sekä loppukesällä marjojen poimintaa
Kysy hintatarjousta. Vuokraamme myös viikonloppuisin ja lyhyiksi ajoiksi.
  Lisää kuvia ja varauskalenteri ja ajan tasalla olevia vuokraustietoja sekä varaukset www.nettimokki.com kohde 6006

Lisää kuvia ...

Tuulenpesä verannalta järveä etelään ja länteen

Kettu mökin aurinkoinen terassi

Kettu tupakeittiö